Splitska policija zaprimila je danas dojavu da je ženska osoba izlila kantu izmeta na kip Grgura Ninskog. Sve se odigralo u poslijepodnevnim satima, oko 16 sati, a nakon svega je žena odvedena na pružanje liječničke pomoći.

Kako nam je kazao čitatelj, žena se oko kipa motala i nekoliko dana ranije, a što joj je kip skrivio – nije mu poznato. Kaže da je pljucala po njemu i spominjala Sotonu. Kazala je da je iz Dalmatinske zagore, ali po govoru se to ne bi dalo zaključiti, kaže nam čitatelj.

“Jučer je šetala oko Grgura i pljucala je po njemu. Ja sam je potirao, a ona meni da je to Sotona. Prije pola sata, 40 minuta je došla i izlila kanticu od 2 litre govana po palcu i onda je rukama razmazala svugdi okolo, u visini čovika. Pokušala je pobić, ali smo je uhvatili.

Zvali smo policiju, napravili su uviđaj, policija je zvala vatrogasce, a do tad smo mi već bili oprali. Stranci su se zgražali, znaš kako to smrdi. Počeli smo prat, a onda su došli iz Čistoće, sad su došli vatrogasci i oprali to”, ispričao nam je očevidac cijelog događaja.

Prvi koji su priskočili i počeli čistiti su prodavači sa štandova nedaleko Grgura Ninskog.

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime