Trojac uhvaćen u krađi goriva i bakra pokraj Metkovića

Utvrđeno je i da su početkom svibnja provalili u trgovinu mješovite robe

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković trojica muškaraca u dobi od 49, 26 i 23 godine sumnjiče se za tešku krađu, izvijestila je PU DN.


Naime, osumnjičene su policijski službenici Postaje granične policije Metković u večernjim satima 4. srpnja zatekli  na području asfaltne baze u mjestu Mali Prolog gdje su provalili u kontejner s agregatom i otuđili gorivo nakon čega su provalili u glavni kontejner za elektroenergetsko napajanje s namjerom otuđenja kabela, bakrenih šina i sklopnika.

Nadalje, kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Ploče utvrđena je sumnja da su spomenuti 26-godišnjak i 23-godišnjak početkom svibnja provalili i u trgovinu mješovite robe u mjestu Staševica odakle su otuđili dio inventara.

Osumnjičeni 49-godišnjak i 26-godišnjak su, uz kaznene prijave, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske dok je za 23-godišnjak raspisana potraga, izvijestila je PU dubrovačko-neretvanska.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0