TRILJSKI MOST ODLUČIO Miljenko Marić ide u borbu za gradonačelnika

Miljenko Marić je profesor sociologije i filozofije, hrvatski branitelj, otac je petero djece i predsjednik Udruge „4+“ iz Sinja

Miljenko Marić

“Most je donio odluku o izlasku na izbore za grad Trilj samostalno kako bi bez kalkulacija te s jasnim programom izašao čist pred birače i tražio njihovu potporu za program i ljude koji stoje čvrsti i odlučni da ga realiziraju”, kazali su te su nastavku nadodali:


“Smatramo da je to najpošteniji odnos prema biračima i sumještanima, a u skladu je s načelima u koja vjerujemo. Most stoji iza kandidata za gradonačelnika Miljenka Marića koji će predvoditi listu za gradsko vijeće”, poručuju iz Mosta.

Miljenko Marić je profesor sociologije i filozofije, hrvatski branitelj, otac je petero djece i predsjednik Udruge „4+“ iz Sinja. Zaposlen je u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, a zadnjih petnaest godina bavi se volonterskim radom i udrugama na području grada Trilja i cetinskog kraja. Bio je sudionik u više građanskih inicijativa te organizator i predavač na raznim tribinama vezanim za obiteljsku problematiku, demografiju, obrazovanje, razvoj demokracije i političke participacije, organizaciju civilnog društva, osnivanje udruga.

“O ostalim kandidatima na listi i programu javnost ćemo upoznati u predizbornoj kampanji”, zaključili su.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime