TRAGEDIJE UZDRMALE SINJ Otkazane manifestacije, proglasit će se dan žalosti

Straše tragedije uzdrmale su Sinj, u samo četiri sata stradale su četiri osobe.

“U Sinju će sutra ili preksutra biti proglašen dan žalosti. Sve manifestacije su još jučer obustavljene. Tragedija. U dvije prometne nesreće poginulo je četvero mladih ljudi”, kazala je jutros gradonačelnica Sinja Kristina Križanac za Index hr.


U dvije prometne nesreće koje su se dogodile preksinoć u razmaku od četiri sata poginula su trojica motociklista iz Sinja, koja su se vraćala s moto partyja u Trilju te 20-godišnjakinja iz Splita koja je nastradala u frontalnom sudaru s Fordom na predjelu Kukuzovac u Turjacima. Vozačica je podlegla ozljedama na mjestu nesreće, dok je 20-godišnja suvozačica u kritičnom stanju prebačena u splitsku bolnicu.

Nesreća se dogodila na dugom ravnom pravcu pola sata iza ponoći. Djevojke su bile u Citroenu Saxo, a na njihovu stranu prešao je 21-godišnji vozač Ford Focusa. Tek se treba utvrditi zašto. U nesreći je samo lakše ozlijeđen.

Sinj ovakvu tragičnu noć ne pamti. “Sjest ćemo s policijom da vidimo što možemo napraviti”, kazala je Križanac.

Trojica motociklista mrtva, do nesreće je došlo prilikom pretjecanja

Motociklisti su nastradali oko 4.40 sati na cesti između Trilja i Sinja u Košutama. Kod skretanja za Vojnić, 38-godišnji vozač BMW-a pretjecao je 50-godišnjeg vozača Kawasakija i u blagom zavoju je prešao na lijevi prometni trak. Iz suprotnog smjera naišao je kombi Renault Master. Došlo je do sudara, a BMW je potom udario u Kawasaki i sletio s ceste. Zabio se u drvo i zapalio. Nesreću nisu preživjeli vozač i 27-godišnji suvozač na BMW-u te vozač Kawasakija. Večer su proveli u Trilju na moto partyju koji je organizirao MK Noćni jahač, piše Index hr.

Gradonačelnica Sinja čeka vijest o njihovoj sahrani. Taj dan bit će dan žalosti u Sinju.


Istragu prometnih nesreća preuzelo je Državno odvjetništvo.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0