TOOCHEPIN 2017 “Mali rock festival dobre nade” dovodi Repetitor, Zoster i Justin’s Jonson

Ulaz na festival je besplatan za sve posjetitelje

Ove nedjelje, 20. kolovoza i ponedjeljka, 21. kolovoza u tučepskoj lučici održat će se 6. Toochepin festival 2017 – mali rock festival dobre nade. U organizaciji općine Tučepi, a pod “izborničkom” palicom Zorana Spajića, glazbenog urednika Radio Makarska Rivijera, nastupit će šest izvođača, respektabilnih regionalnih imena.


Tako će u nedjelju od 21 sat zasvirati beogradski Repetitor, zagrebački Slow Motion Suicide i mostarski Zoster.

U ponedjeljak će se mlađim imenima pridružiti ikona Novog vala 80-tih Jura Stublić i Film, uz splitske Justin’s Jonson i koprivnički Ogenj, napominjemo, uz besplatan upad.

Ovogodišnje izdanje festivala posvećeno je 50-oj godišnjici povijesnog, multikulturalnog i multinacionalnog pokreta „Summer of love“ (Ljeto ljubavi), koji se dogodio u San Franciscu 1967.gdje su mladi ljudi propagirali ljubav, mir i slobodu riječi, uz nastupe bendova iz ovog kalifornijskog grada.

Festival je koncipiran kao promocija alternativne rock glazbe, izvan glavne struje, sa autorskim izvođačima koji iza sebe imaju bar jedan nosač zvuka, s tim da se ove godine izašlo malo izvan zadanih okvira, kako bi se opipalo bilo prosječnog konzumenta glazbe, a da se ne poremeti koncept.

U dosadašnjih pet izdanja Toochepin festivala nastupili su brojni dobroznani bendovi poput Bambi Molesters, Mjesni Odbor, Songkillers, Kopito,M.O.R.T, Artan Lili, My Buddy Moose, Johnatan, Qazarr i ostali.


Tučepi, kao mjesto prepoznato po Susretima klapa Kaštelet, Ka kulturi u tučepskim zaseocima, postaje i pravo sidrište rock and rolla uz Toochepin.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0