Studio Smijeha Splićanima donosi tjedan ispunjen odličnom stand up komedijom

Idući tjedan gotovo svaki dan će biti prilika da se nasmijete na stand up nastupima u organizaciji Studija Smijeha

Idući tjedan (9.-13. travnja) u gradu pod Marjanom gotovo svaki dan će biti prilika da se nasmijete na stand up nastupima u organizaciji Studija Smijeha.


Ponedjeljak je rezerviran za Večer otvorenog mikrofona koja se tradicionalno održava u Academia Club Ghetto i na kojima se bruse mlade komičarske nade! Prijaviti se može bilo tko, dovoljno je imati 5 do 7 minuta autorskog materijala i hrabrost da se izađe pred publiku. Sve se odvija pod voditeljskom palicom rezident komičara iz Studio Smijeha Split, a publika s osmijehom na licu rado podržava stvaranje mlade stand up scene u našem gradu.

Dan kasnije, u utorak 10. travnja Studio Smijeha se vraća u Pivarij Burger&Beer! Tamo će ekipu na večeri “Best of Studio Smijeha Vol. 1” svojim najboljim bazama/forama nasmijavati naša izvrsna komičarska trojka koju predvodi Marina Orsag! Osim najpoznatije regionalne komičarke, koja dolazi iz Zagreba, stiže i predstavnik Slavonije, Goran Vinčić, a duh Splita donosi Vanja Dobrijević.

Srijeda je rezervirana za večeri Novih baza u novootvorenom klubu Split Circus (Monty Python) na kojima rezidenti Studija Smijeha Split iz mjeseca u mjesec novim repertoarom, tj. novim bazama nasmijavaju publiku koja redovito ispuni klub do poslijednjeg mjesta!


Nakon predaha u četvrtak, petak je rezerviran za premijeru! Tomislav Primorac u Ghetto klubu prvi put izvodi svoj One Man Show pod nazivom “Ja sam ti takav”! Tomislav nije samo stand up komičar, već je i fizičar, crtač stripova te glazbenik, koji će sat i pol vremena nasmijavati sve one koje dođu na premijeru! Kakav je Tomislav i što je sve stvorio u poslijednje četiri godine bavljenja stand up-om otkijte u petak.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0