Dan Studentskog zbora Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu će se održati u ponedjeljak 04.12.2017. u 14:00 sati u dvorani br. 4 na Pravnom fakultetu u Splitu.

– Na Danu Studentskog zbora prisjetit ćemo se svih naših realiziranih projekata u posljednjih nekoliko godina te ćemo najzaslužnijim studentima i nastavnicima uručiti prigodne plakete “Nagrada Studentskog zbora“, poručili su iz Studentskog zbora.

Dobitnici Nagrade iz redova profesora su: prof.dr.sc. Vesna Barić-Punda, doc.dr.sc. Marija Boban, izv.prof.dr.sc. Petar Bačić, prof.dr.sc. Anita Kurtović Mišić, doc.dr.sc. Lucija Sokanović i doc.dr.sc. Ratko Brnabić.

Dobitnici Nagrade iz redova studenata su: Dante Stipica, Agron Preteni, Marin Vlajčević, Zvonimir Kuzmanić i Ante Škrobica.

Studentski zbor je zbog dugogodišnje pomoći svim studentima odlučio nagraditi i portirku gđu. Ljubu Kunac poznatiju kao tetu Ljubu.

Studentski zbor Pravnog fakulteta u Splitu jedan je od najaktivnijih studentskih zborova ne samo u Hrvatskoj već i u regiji. Studentima su omogućili slušanje rasprava na Županijskom sudu u Splitu, sudjelovanje na gotovo svim studentskim kongresima i konferencijama iz područja prava u regiji, izborili su se za uvođenje besplatnog wirelless interneta, među prvima u Hrvatskoj su dobili pametnu klupu “Steoru” i stalno dostupan ChargeLock uređaj za punjenje svih mobilnih uređaja.

Studentima su organizirali i besplatne kino projekcije, kuglanja, izlete te su sportašima kupili sportske dresove. Studentski splitskog prava već tradicionalno sudjeluju i na poznatoj Pravnijadi koja se organizira u raznim zemljama Europe gdje osvajaju brojne nagrade, uvijek uz potporu Studentskog zbora. Studentski zbor već godinama organizira neke od najznačajnih studentskih konferencija poput Škole ljudskih prava te Splitskog kongresa studenata prava, a u samo posljednjih mjesec dana organizirali su i četiri predavanja od kojih su tri držala suci Županijskog suda u Splitu.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0