STRAVA U HRVATSKOJ Bivšu djevojku držao zatočenu, pobjegla kad ju je nakratko pustio da izađe van

Djevojka je prošla pravi pakao


S lakšim ozljedama glave i tijela te ozljedama od vezivanja javila se u pulsku bolnicu 40-godišnjakinja koju je 30-godišnjak danima držao zatočenu u sobi. Neslužbeno 24 sata doznaje da je nesretna žena bivša djevojka nasilnika. Međutim, njegovo privođenje nije bilo nimalo jednostavno, a rezultiralo je na kraju i ozljeđivanjem dvaju policajaca elektrošokerom.


Policija je izvijestila da je 30-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela prijetnja, protupravno oduzimanje slobode, neovlašteno slikovno snimanje, neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari i prisila prema službenoj osobi, a da je 20-godišnja hrvatska državljanka počinila kazneno djelo pomoć počinitelju nakon izvršenja kaznenog djela. Neslužbeno portal 24 sata saznaje da je 20-godišnja suučesnica nasilnikova sadašnja djevojka.

Policija je intenzivno tragala posljednjih dana za muškarcem za kojim je bila raspisana tjeralica zbog sumnje da je prosincu prošle godine počinio kaznena djela na štetu 40-godišnje žene.

– Policija je 12. prosinca zaprimila dojavu da je 40-godišnjakinja uspjela pobjeći muškarcu koji ju nekoliko dana držao zatvorenu u stanu. Utvrđeno je kako je osumnjičeni 9. prosinca u stanu u Puli fizički napao ženu, vezao joj ruke lisicama i zaključao je u stan, a potom ju je u večernjim satima automobilom prevezao u drugi stan na području Pule. Tamo je ženu ponovno fizički napao, prijetio joj je te ju je do 12. prosinca držao zaključanu u jednoj sobi. Osumnjičeni je ispred sobe postavio kameru koja je bila povezana s njegovim mobitelom kako bi imao nadzor nad njom u svakom trenutku. Žena je 12. prosinca uspjela iskoristiti nepažnju počinitelja i pobjeći, a kod 30-godišnjaka je ostalo njeno vozilo koje je muškarac neovlašteno uzeo. Ženi je u pulskoj bolnici pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da je lakše ozlijeđena – kazala je Nataša Rogić iz policije.
Nesretna žena je danima bila zatočena i zlostavljana, a uspjela mu je pobjeći kada ju je nakratko pustio iz “sobe pakla”, te je iskoristivši njegovu nepažnju pobjegla glavom bez obzira. Policajci su tragali za počiniteljem, a 2. veljače oko 1 sat uočili su na Usponu Vincenta iz Kastva sumnjivog muškarca te su mu pokušali provjeriti identitet. On se oglušio na zapovjedi policijskih službenika te je pružao aktivni otpor, radi čega su policijski službenici nad njim primijenili sredstva prisile.

Međutim, osumnjičeni je elektrošokerom uspio lakše ozlijediti dvojicu policajaca i dao se u bijeg. Tada je policija pojačala ophodnje te su  4. veljače u popodnevnim satima, u stanu uhitili osumnjičenog. Osim njega, uhitili su i 20-godišnjakinju, za koju je utvrđena sumnja da je pružala smještaj 30-godišnjaku kako bi se sakrio od policije, iako je znala što je učinio.

Prilikom uhićenja počinitelja policija je pronašla 12.7 grama amfetamina, 7.1 gram marihuane i pet tableta Normabela, 30-godišnjaku je izdan prekršajni nalog radi počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, piše 24 sata.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime