Stanovnici Kamena slave: Otkazan ugovor za repetitor na povijesnoj kamenskoj Gradini

Ovim je činom nakon 15 godina i službeno završen ugovoreni poslovni odnos grada Splita i Hrvatskih telekomunikacija vezan uz najam prostora za odašiljač na povijesnoj kamenskoj Gradini

Na zahtjev Mjesnog odbora Kamen, gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara prošli je tjedan potpisao i uputio Hrvatskom telekomu otkaz ugovora o zakupu sa zahtjevom da se ukloni telekomunikacijska oprema, a ustupljeni prostor vrati u posjed Gradu Splitu.


VEZANI SADRŽAJ:

Ovim je činom nakon 15 godina i službeno završen ugovoreni poslovni odnos grada Splita i Hrvatskih telekomunikacija vezan uz najam prostora za odašiljač na povijesnoj kamenskoj Gradini.

– Ujedno, raskidom ovog ugovora Mjesni odbor Kamen uspješno je okončao još jednu veliku bitku za dobrobit našeg mista koja se aktivno vodi posljednjih pet godina. Sigurni smo, nadamo se, da pored onih sumještana kojima nitko i ništa ne valja, postoje i oni koji vide i cijene silan trud i želju nekolicine volontera da svoje misto, misto u kojem i sami žive, učine lipšim i kvalitetnijim za život – ističu udruzi Mihovil Kamen.

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime