Splitski vatrogasac izdao slikovnicu “Moćni Goran – Ja, vatrogasac…”, djeca će je obožavati

Slikovnica je namijenjena djeci od 1. do 5. godine, premda u njoj mogu uživati i stariji. Pa čak i sami roditelji


“Nije svaki Goran samo Goran. Postoji jedan posebni. Moćni Goran. Vjerujem da sva djeca imaju malo Moćnog Gorana u sebi. Sanjajte djeco, jer snovi su prozor u svijet. Ne sramite se, kročite hrabro, podignute glave, svijetlog pogleda, lako i sigurno, jer možete biti što god želite”, poručuje nedavno izdane slikovnice “Moćni Goran – Ja, vatrogasac…” autora Željena Popadića u nakladi Fragmenta. Željen je inače i sam bio vatrogasac pa je ovoj temi pristupio s posebnom ljubavi.


“Naš Goran će vam pokazati kako je lako postati vatrogasac uz pomoć svoje čarobne pidžame. Zato, knjigu u ruke, pidžamu na glavu, mami/tati pod ruku i idemo vidjeti kako se Moćni Goran snalazi u ulozi hrabrog vatrogasaca. Ovu slikovnicu posvećujem svojoj djeci, Mihaelu i Marku”, kazao je autor koji poručuje da 10 posto od njegovog honorara ide humanitarnoj udruzi.

Slikovnica ‘Moćni Goran – Ja, vatrogasac…’ prva je u nizu u serijalu slikovnica o dječaku Goranu koji u snovima postaje ono što prethodnoga dana doživi. U prvome dijelu, dječak Goran s majkom svjedoči požaru, a na kraju dana i sam postane vatrogasac. Navuče svoju superpidžamu i pomogne obraniti grad od požara.

Slikovnica splitskog autora Željena Popadića namijenjena je djeci od 1. do 5. godine, premda u njoj mogu uživati i stariji. Pa čak i sami roditelji.

Originalne ilustracije Zdravke Koljanin, tečan tekst Željena Popadića i grafička dorada naših Marciuss Design, zaista su više nego dovoljan povod za čitateljski užitak.

“Oduševljeni smo što našu biblioteku za djecu (uz naslov ‘Kako otkriti toplu vodu’) polako popunjavamo kvalitetnim naslovima. Svijet ostaje na djeci čitateljima i zaljubljenicima u pisanu riječ. Svi smo jednom bili djeca, a sigurni smo da je velika većina pasioniranih čitatelja postala to baš zbog slikovnica ili dječjih romana koje su čitali u ranoj dobi.


Otvorene
prednarudžbe

Od danas su otvorene i prednarudžbe. A pribilježiti se za prednarudžbu možete, već standardno, tako da nam se javite u inbox ili na mail: nakladafragment@gmail.com. Cijena knjige je 90,00 kn, a dostava je besplatna za Hrvatsku i BiH.

Uvez je tvrd i visoke kvalitete, a papir sjajan. Jako smo puno truda uložili u izradu ove slikovnice i sigurno smo da će se vašoj djeci (ali i vama samima) svidjeti”, poručuju iz nakladničke kuće Fragment.

Moja reakcija na članak je...
Vau
18
Haha
0
Hagić
4
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime