U današnje vrijeme imati udrugu predstavlja veliki izazov za svih osobito nakon izmjene Zakona o udrugama i strožih pravila njihovog poslovanja. Potrebno je poznavati osnovne administrativne, financijske i računovodstvene procese kako bismo mogli samostalno upravljati udrugama i zadovoljiti sve zakonske regulative.

U suradnji s članovima Pokreta otoka, tvrtkom Synergia savjetovanje d.o.o. organiziramo edukaciju – POSLOVANJE UDRUGA.

MJESTO: Ruđera Boškovića 20, Split
CIJENA: 170 kn (jedan dan) / 300 kn (dva dana)
PRIJAVE: obavezne do 5.12 – synergia.savjetovanje@gmail.com

1. DAN
Operativno upravljanje i ljudski resursi

Ova edukacija pokriva temeljne pojmove vezane uz administraciju i poslovno upravljanje udrugama. Polaznici će prvi dan biti informirani i pripremljeni na profesionalno upravljanje organizacijama. Upoznat ćemo vas s kompletnim procesom upravljanja udruge, od administracije, financijskog upravljanja sve do menadžmenta volontera i ljudskih resursa udruge, kao i s alatima koji im mogu uvelike olakšati proces donošenja odluka i pokazati analizu trenutnog stanja organizacije.

Predavačica: Maja Jurišić2. DAN
Računovodstvo i financijsko upravljanje

Za uspješno vođenje udruga neophodno je upoznati se s novonastalim propisima te naučiti i primjeniti visoku razinu razumijevanja zakonski propisanih procedura. Polaznici će nakon završene edukacije primijeniti znanje korištenjem inovativnih alata i rješenja za obradu i predaju knjigovodstvene dokumentacije i financijskih izvještaja čime će doprinijeti operativnom razvoju poslovanja svojih organizacija.

Predavačica: Maja Dragojević


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0