SKINUO PEČAT I OTVORIO OBJEKT Policija zatekla više osoba u ugostiteljskom objektu u Dugopolju

Objekt je u vlasništvu 40-godišnjaka


Policijski službenici Policijske uprave splitsko-dalmatinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Širenje i prenošenje zarazne bolesti te Skidanje i povreda službenog pečata i znaka.


Tijekom obavljanja nadzora rada ugostiteljskih objekata dana 09. veljače 2021.godine na području Dugopolja, policijski službenici su utvrdili nepravilnosti u ugostiteljskom objektu u  vlasništvu 40-godišnjaka, te je utvrđeno je kako je ugostiteljski objekt radio i u njemu se nalazilo više osoba, a suprotno odluci o nužnim epidemiološkim mjerama, te je utvrđeno kako se na istome ugostiteljskom objektu nalazio i pečat iz prethodnih postupanja, a koji je postavljen od strane Državnog inspektorata.

Zbog sumnje u počinjenje gore navedenih kaznenih djela protiv 40-godišnjaka će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

“Napominjemo kako je prilikom obavljanja nadzora u posljednja četiri mjeseca više puta utvrđeno kako je spomenuti ugostiteljski objekt radio suprotno odluci o nužnim epidemiološkim mjerama te su 40-godišnjem vlasniku, a zbog sumnje u počinjenje prekršaj iz čl. 9. kažnjivo po čl.46.st.1.t.6. Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti, uručene obavijesti o počinjenom prekršaju”, priopćili su iz splitske policije.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
11
Hagić
2
Hmmm
1
Plač
1
Grrr
20
Molim?
3Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime