Šest puta pravomoćno osuđivan: Mladić koji je divljao motorom ostaje u zatvoru, prijeti mu oduzimanje 15 tisuća eura vrijednog motora

Mladić je do sad šest puta pravomoćno osuđivan zbog počinjenih prometnih prekršaja


Općinsko državno odvjetništvo u Splitu zaprimilo je kaznenu prijavu protiv mlađeg punoljetnika zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela obijesne vožnje iz članka 226. Kaznenog zakona.


Nakon pregledavanja kaznene prijave i dostavljenih priloga nije utvrđeno da su prijavljenim postupanjem ostvarena sva bitna obilježja kaznenog djela obijesne vožnje iz članka 226. Kaznenog zakona, ali je utvrđeno počinjenje brojnih prekršaja iz područja Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podnijelo je nadležnom Prekršajnom sudu optužni prijedlog protiv mlađeg punoljetnika te ujedno predložilo da se protiv mlađeg punoljetnika odredi zadržavanje jer osobite okolnosti opravdavaju bojazan da će ponoviti istovjetne prekršaje, što je dežurni sudac prihvatio.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, određeno mu je 13 dana zadržavanja u zatvoru na Bilicama zbog većeg broja prekršaja počinjenih 7. studenog, a koji se uglavnom odnose na prekoračenje brzine i prolaske kroz crveno svjetlo. Pred sucem nije poricao ono za što ga terete.

Mladić je do sad šest puta pravomoćno osuđivan zbog počinjenih prometnih prekršaja.

Također su predložili da mu se izrekne zaštitna mjera zabrane upravljanja motociklom na rok od dvije godine te da mu se trajno oduzme motocikl Suzuki vrijedan 15 tisuća eura.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

2 KOMENTARI

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime