Šef Stožera napao ženu i svećenika. Svećenik: Prijetio je smrću, nisam dobro

"Gospođa nije dobro i ja nisam dobro jer se radi o ozbiljnoj prijetnji smrću", rekao je župnik


Šef Stožera civilne zaštite grada Otoka i predsjednik temeljnog ogranka HDZ-a, 56-godišnji Josip Varga, priveden je zbog obiteljskog nasilja 27. prosinca 2020. u svojoj kući u Komletincima. S Vargom je priveden i njegov 24-godišnji sin.


Kako je doznao Telegram, žrtve nasilja i prijetnji su Vargina 43-godišnja supruga i 47-svećenik iz obližnjeg, dvadesetak kilometara udaljenog mjesta Slakovci. Kako se on zatekao u Varginoj obiteljskoj kući nije poznato.

Uz kaznene prijave, obojica osumnjičenih su 29. prosinca predani pritvorskom nadzorniku. Nakon ispitivanja osumnjičenika, Općinsko državno odvjetništvo u Vinkovcima rješenjem im je odredilo mjere opreza zabrana približavanja žrtvama i zabrana ostvarivanja kontakta sa žrtvama te su pušteni na slobodu.

Nekoliko dana kasnije, 31. prosinca, Josip Varga je podnio ostavku na mjesto načelnika Stožera civilne zaštite u gradu Otoku, kako je naveo, “iz osobnih razloga”.

Napadnuti svećenik: Gospođa nije dobro i ja nisam dobro

Župnik koji je napadnut za Jutarnji je kratko komentirao cijeli slučaj.

“Gospođa nije dobro i ja nisam dobro jer se radi o ozbiljnoj prijetnji smrću”, rekao je župnik te dodao da druge detalje ne može iznositi.“To sam prijavio i ne mogu drugo govoriti jer je istraga u tijeku”, izjavio je.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
13
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
4
Grrr
5
Molim?
4

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime