Splitski SDP se priopćenjem kojeg potpisuje dr. sc. Tonći Stipić, član Gradskog odbora SDP-a Split, osvrnuo na dio jučerašnje sjednice splitskog Gradskog Vijeća.

Tekst prenosimo u cijelosti:

HDZ i HGS lažne rane nastale u tobožnjem sukobu previjaju ljudskim sudbinama

U tragičnom trgovačkom HDZ-HGS cirkusu Andre Krstulovića Opare i Željka Keruma naizgled je predmet koalicijskog dogovora oko podrške rebalansu proračuna bio iznos za koji se Split treba zadužiti. Smanjenje iznosa kredita sa sto na devedeset milijuna bio je uvjet da se “ispeglaju“ teške riječi koje su pale između prividno nesložnih, ali za dogovor ispod stola uvijek spremnih partnera. Još jednom se pokazalo da je navodni sukob između HDZ-a i HGS-a prljava prijateljska utakmica u kojoj su uvijek poraženi građani Splita. Zbog Kerumovog hira odnosno “zadovoljštine“ u proračunu se režu stavke koje previđaju dogradnju jednog vrtića, energetsku obnova drugog vrtića, izgradnju garaža i investicijsko održavanje i izgradnja novih cesta.

Dakle, vrtići, garaže i ceste su samo sitniš za političku trgovinu ekipi koja uporno i sustavno upropaštava naš grad. U konačnici, lažne rane nastale u tobožnjem sukobu HDZ i HGS previjaju ljudskim sudbinama. Ovakvom besramno ponašanju trenutne splitske gradske vlasti konačno mora doći kraj! Bijedne rezultate svog mandata HDZ i HGS pokušavaju prikriti fingiranim sukobom, u kojem uvijek na kraju dođe do pomirenja, makar i uz asistenciju zagrebačke “vertikale“. Zbog toga upravo od Andre Krstulovića Opare, Željka Keruma i Petra Škorića treba na izborima zatražiti “zadovoljštinu“ tako da ih se pošalje tamo gdje im je i mjesto. U oporbu!

 
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime