RAZBJESNIO STANOVNIKE PUJANKI Parkirao na krovu garaže i satima blokirao 50-ak automobila

Nesavjesni vozač toliko je naljutio Splićane da su mu na auto lijepili brojne mahom pogrdne poruke


U subotu u ranu večer stanovnici splitskih Pujanki svjedočili su novom primjeru prometne nekulture svojih sugrađana. “Lako” za nekulturu, ali u ovom slučaju nesavjesni vozač ne samo da je naljutio sugrađane, nego ih je mogao dovesti u opasnost ili im uzrokovati štetu…


Radi se o tome da je vozač automobila Suzuki splitskih tablica parkirao svog limenog ljubimca na krovu garaže u Tijardovićevoj ulici. Svojim parkiranjem blokirao je oko 50 parkiranih automobila koji zbog toga nisu mogli napustiti krovište garaže.

Prostor na kojem je bio parkiran automobil koji je blokirao velik dio parkirnog prostora na krovu garaže

Kako je parkirani automobil satima onemogućavao izlaz drugim automobilima, građani su mu na vjetrobransko staklo ostavili brojne poruke, od kojih je većina bila uvredljivih. Jedna od manje strogih poruka glasi: “Mislim da su glupi ljudi poslani na Zelju da testiraju moju samokontrolu“.

Oko 19 sati automobil je konačno napustio “mjesto zločina”, a nije nam poznato je li se pomaknuo zbog dojave te kako je reagirao kada je pročitao ostavljene poruke.

Splićani znaju da je ovo je samo jedan u primjeru krajnje nesavjesnih vozača, a neke od drugih “bisernih” primjera možete pogledati u ovoj video kompilaciji…Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0