Ravnatelj KBC Firule: “Bolnica je ipak dovoljno daleko i blizu mora da bi se plinovi s Karepovca toliko osjetili”

Ivo Jurić je prokomentirao navodne tvrdnje doktora da ne mogu otvarati prozore u bolnici od intenzivnog smrada s Karepovca

Tijekom prošlog tjedna intenzivni neugodni mirisi s Karepovca bili su top tema proteklih dana. Razlog tome bila su i određena prekoračenja dopuštenih vrijednosti plinova, koja opet nisu bila opasna prema riječima stručnjaka.


U cijeloj panici oko neugodnih mirisa s Karepovca pojavile su se i informacije kako se splitska bolnica i njeni pacijenti teško nose s intenzivnim smradom s Karepovca. Naime, u jednom mediju je objavljena informacija kako doktori tvrde da ne mogu otvoriti prozore od intenzivnog smrada s Karepovca. Te navode prokomentirao je ravnatelj bolnice Ivo Jurić.

– Je Karepovac je opet top tema, ali čujte to opet morate pitati ljude koji se time bave znači NZZJZ. Mi nismo imali probleme s tim u bolnici. Mislim, svašta ljudi pričaju, pa nekome smeta i minimalni miris. Bolnica je ipak dovoljno daleko i blizu mora. Osjeti se svašta. Za sada nemamo nikakve borbe s neugodnim mirisima, jer količine zagađenog zraka nisu takve da je potrebna intervencija. Ako i dođe do takve situacije rješenje ćemo tražiti s nadležnim službama. -zaključio je Jurić.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0