POLICIJSKA AKCIJA NA BRAČU Ukupno 58 prekršaja, od toga 13 za neregistrirano i tehnički neispravno vozilo

U sklopu projekta "Sigurna turistička sezona" te preventivne akcije "Smanji brzinu i guštaj u litu" provedene pojačane aktivnosti na otoku Braču

Danas, 15. lipnja 2021.g. u vremenu od 10:00 do 15:00 sati policijski službenici Policijske postaja Brač u suradnji sa Policijskom upravom splitsko-dalmatinskom, proveli su nadzor i kontrolu cestovnog prometa na području otoka Brača, a sve u sklopu projekta „Sigurna turistička sezona“ te akcije „Smanji brzinu i guštaj u litu“. Prilikom provođenja akcije posebna pozornost usmjerena je na tehničku ispravnost vozila, ali i na sve ostale prekršaje u cestovnom prometu.


Utvrđeno je ukupno 58 prekršaja (13 prekršaja za neregistrirano i tehnički neispravno vozilo, 13 prekršaja zbog korištenja mobitela u vožnji, 10 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, 2 prekršaja nenošenja zaštitne kacige i drugi prekršaji). Na izvanredni tehnički pregled upućena su ukupno 3 vozila, koja su proglašena tehnički neispravna, isključena iz prometa, te im je zabranjeno daljnje sudjelovanje u prometu dok se utvrđeni nedostaci ne otklone.

“Ovo je jedna od aktivnosti koje provodimo u sklopu preventivnog projekta povećanja sigurnosti prometa na cestama, a posebnu pozornost posvetit ćemo i otocima na kojima se tijekom ljeta znatno poveća broj vozila i sudionika u prometu.

I na ovaj način želimo doprinijeti povećanju razine sigurnosti prometa na cestama, a tijekom ljeta posebno u mjestima gdje boravi veći broj domaćih i stranih gostiju.

I na godišnjem odmoru vodite računa o svojoj sigurnosti i sigurnosti svoje obitelji i zato smanji brzinu i guštaj u litu”, poručili su iz PU splitsko-dalmatinske.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
3
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime