POKUŠAJ OTMICE U ŽUPI? Muškarac s kapuljačom mamio dječaka u kombi, slučaj prijavljen policiji

Prestrašena majka iz Župe dubrovačke danas je objavila šokantnu poruku kojom upozorava na potencijalnu opasnost

Prestrašena majka iz Župe dubrovačke danas je u Facebook grupi Mame iz Dubrovnika objavila šokantnu poruku kojom upozorava na potencijalnu opasnost s kojom se susreo njezin 12-ogodišnji sin, piše dubrovackidnevnik.hr.


Iz objave koju prenosimo u cijelosti, vidljivo je kako je dječak imao susret s nepoznatim muškarcem koji ga je navodno pokušao namamiti u kombi.

Sin mi se vratio iz Lidla, čekao je autobus na kružnom toku i dok je čekao bus zaustavio se bijeli kombi sa zatamnjenim staklima, otvorio prozor, a unutra je bio čovjek s kapuljačom na glavi i tamnim naočalama. Pitao ga je ideš li do Župe, na što je mali rekao kako je u Župi pa je ovaj rekao kako ide do Plata i pitao ga želi li s njime. Kad je dječak rekao da ne želi, pitao ga je gdje ide na što mu je rekao da ga to nije briga. Nakon toga mu je muškarac rekao da dođe do njega da ga nešto pita što je maloga prepalo i počeo je trčati, a ovaj je dao gas i otišao. Strašno je što je nedjelja i nigdje nema nikoga, tu i tamo prođe koji auto. Pa eto pripazite i upozorite djecu jer mene je ovo užasnulo. Znam da mi sin nema smisla za dramu i teatralnost, a meni ovo ne djeluje bezopasno i nevino“, napisala je mama iz Župe koja je za Dubrovački dnevnik potvrdila kako je slučaj prijavila policiji nakon čega su oni uzeli izjavu.

Iz PU dubrovačko-neretvanske potvrdili su kako su zaprimili dojavu te je obavljen razgovor s majkom dječaka. Međutim, isto tako napominju kako je u ovom trenutku na temelju raspoloživih informacija teško procijeniti radi li se zaista o pokušaju otmice s obzirom da osim ove, nisu zaprimili nikakvu sličnu dojavu. Istovremeno, mole građane da ukoliko bilo što slično primijete ili ukoliko imaju bilo kakvu korisnu informaciju, da je odmah proslijede najbližoj policijskoj postaji.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0