PIJANA POSLA Vozač odbio alkotest, a suvozač fizički napao policajca

Osim što je bio pijan posjedovao je i manju količinu "trave"

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom osumnjičenim za prisilu prema službenoj osobi na štetu policijskog službenika ove Policijske uprave.


Osumnjičeni je u alkoholiziranom stanju, kao suvozač, 3. ožujka oko 2,10 sati u Brodarici, u vrijeme postupanja policijskih službenika prilikom kontrole cestovnog prometa prema 37-godišnjem vozaču osobnog automobila Fiat Bravo, šibenskih registracijskih oznaka, tjelesno napao policijskog službenika, s ciljem da ga spriječi u obavljanju službene koja je u okviru njegovih ovlasti. Ovom prilikom osumnjičeni je zatečen u neovlaštenom posjedu manje količine droge marihuane, dok je 37-godišnji vozač odbio alkotest, izvijestili su iz šibenske policije.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, a protiv njega je podnijet i Optužni prijedlog, zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga, dok je protiv vozača podnijet Optužni prijedlog po Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0