Tijekom protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirani su krađa i oštećenje tuđe stvari te dva narušavanja javnog reda i mira. Evidentirano je sedam prometnih nesreća u kojima su dvije osobe lakše ozlijeđene, dok jedna ima neutvrđene ozljede.

Krađa-dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici Policijske postaje Obrovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je, početkom studenog, na plaži u Karinu Donjem, rastavio i otuđio drveni mol u vlasništvu 65-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna.
Protiv njega Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog krađe.

Krađa

U četvrtak, u trgovačkom centru u Ulici akcije Maslenica u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik s novcem i dokumentima u vlasništvu 42-godišnjakinje, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

Oštećenje tuđe stvari

Jučer oko 16 sati, na parkiralištu u Ulici Ante Starčevića u Zadru, na vjetrobransko staklo automobila Suzuki u vlasništvu 30-godišnjakinje pala je aktivirana petarda koja je oštetila staklo. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Policija podsjeća građane da je uporaba pirotehnike u ovo vrijeme zabranjena. Također apelira na sve, a posebno roditelje, na povećani oprez i nadzor nad djecom u ovom razdoblju.

Pirotehnička sredstva nisu igračke, a nestručno rukovanje i zlouporaba pirotehnike mogu rezultirati uništenjem imovine i teškim ozljeđivanjem.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0