Petar Škorić: Andro Krstulović Opara je garancija razvoja Splita i stvaranja radnih mjesta

"U nedjelju odlučujemo o budućnosti našeg Grada, nas i naše djece! HDZ ima snagu, program i ljude koji će omogućiti da Split bude bolji grad i koji će stalno biti uz i za svoje sugrađane" - kazao je Petar Škorić

HDZ je sinoć na Peristilu održao završni predizborni skup u Splitu, na kojemu su se Splićanima još jednom obratili kandidati za župana i gradonačelnika, Blaženko Boban i Andro Krstulović Opara. Zapažen govor održao je i predsjednik splitskog HDZ-a, Petar Škorić, koji se danas putem našeg portala još jednom obratio Splićankama i Splićanima:


Poštovane sugrađanke i sugrađani,
u nedjelju odlučujemo o budućnosti našeg Grada, nas i naše djece! HDZ ima snagu, program i ljude koji će omogućiti da Split bude bolji grad i koji će stalno biti uz i za svoje sugrađane.

HDZ ima Andru Krstulovića Oparu koji voli svoj grad, koji ima plan za njegov snažan razvoj i stvaranje radnih mjesta te rješavanje problema koje građane svakodnevno muče.

Zato, budite kreatori svoje bolje budućnosti – pozovite svoje prijatelje i poznanike neka iziđu na izbore i zaokruže: broj 7 za Andru za gradonačelnika i broj 3 za koalicijsku listu HDZ, HSLS i HDZ za Gradsko vijeće.

Odaberite promjenu – jer Split mora biti GRAD ZA SVE njegove građane!
– zaključio je Petar Škorić.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0