U Spaladium areni danas je svečano otvoren međunarodni sajam namještaja, rasvjete i unutarnjeg uređenja „Adriatic Design Expo 2017.“ koji se održava do 25. studenog. Čestitke organizatorima i izlagačima uputio je gradonačelnik Andro Krstulović Opara.

-Inovativnost i poduzetnost glavni je čimbenik u stvaranju turističkog i industrijskog proizvoda. Brojka od 542 izlagača kazuje da je sajam pogodio trenutak i to u godini kada je Split proglašen šampionom hrvatskog turizma. Brojke izlagača pokazuju da su nadmašeni slični sajmovi koji se održavaju u Zagrebu i drugim gradovima. Provođenjem reda i zakona u prostoru dolazimo do odličnog okvira za razvoj splitskog turizma na dobrobit sviju – kazao je gradonačelnik poželjevši izlagačima što više sklopljenih poslova.

Otvorenju su nazočili župan splitsko-dalmatinski Blaženko Boban, predstavnici Hrvatske gospodarske komore, Turističkih zajednica Grada i Županije, udruženja hotelijera, te predstavnici strukovnih udruženja iz turizma. Sajam je otvorenim proglasio pomoćnik ministra poljoprivrede Ivica Francetić.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0