Orašar i Kralj štakora osvojili prvu nagradu u odličnoj atmosferi prepune Čarobne šume u Đardinu

Među finalistima koji su podijelili 2. 000 kuna našli su se i Corona virus , Zlatno govno, Balon, Potočnice i Raketa


Tjedan dana imali ste vlast u grad i još ništa niste napravili. Tema je natalitet i želimo da nas bude puno ovdje u Đardinu, i u Splitu jer bez djece nema budućnosti i sve drugo je nebitno, poručile su male maškare. Zato su pozvali meštrovicu Natali-Tetu da preda ključ Grada djeci, a kao meštar Dječjih maškara preuzeo ga je pas Dalmatinac.
Evo predajem ti ključ grada Splita i da napraviš još sto i jednog Dalmatinca, poručila je meštrovica na što je Dalmatinac poveo sve u animaciju „Who let the dogs out“.


Bogate nagrade ove godine za Dičji krnjeval u ukupnom iznosu 2.000 kuna  od toga 1.000 kuna za prvo mjesto te po 200 kuna za ostalih 5 mjesta potaknule su djecu i roditelje na izradu odličnih maski. Sve maske u finalu bile su ručno rađene, a fotografije pogledajte u galeriji.
Prvo mjesto i 1.000 kuna osvojili su Orašar i Kralj štakora, po 200 kuna osvojili su Balon, Potočnice, Zlatno govno, Corona virus, Raketa, a svi ostali osvojili su i mjesec dana plesa u Centru plesa.  Na fenomenalnoj izradi Orašara i Kralja štakora pozavidjeli bi i iz HNKa. Najplesniju masku u Limbo natjecaju osvojio je Antonijo Vitaljić kao Kapetan Amerika.

 

Program je počeo plesnim animacijama uz Dj Daddy Cool, nastavio se sa predstavom Čarobni disko, a odlične nastupe u maškaranom izdanju imali su Dance Crew United, Cheerleading klub Sedmi vjetar, Plesni studio Leonis, Talent Studio M te Centar plesa sa grupama Plesni vrtić, Twist models, Mtv Showdance i Zumba Split te mlada pjevačica Lana Rubelj.

Dičji krnjeval sastoji se od dva dijela a drugi dio je Krnjeval vrtića koji će se održati već tradicionalno u velikoj dvorani ŠC Gripe u ponedjeljak 24.veljače od 10 do 11.30 sati.
Svi vrtići blizu Gripa pozvani su da dođu pješke, a za udaljenije organizirani su plaćeni autobusi.

Djecu očekuju brojne maskote, interaktivna dječja predstava, slasne nagrade. Poželjno je da svi sudionici imaju oko vrata ime i oznaku vrtića da se lakše nađu, a svaki vrtić može se predstaviti i tablom da se djeca lakše orjentiraju u dvorani.

Pozivamo i sve roditelje sa djecom vrtićke dobi a koja ne idu u vrtić da se slobodno priključe programu. Naravno i bake i didi ih mogu držati na oku sa okolnih tribina.

Bogati program te fotografije Splitskog krnjevala potražite na internet stranici www.krnjeval.com

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime