NOVI “MODNI” TREND Split preplavljuju majice “Cosa nostra”

Majice "Cosa nostra" preplavljuju Split

Hrvatskoj se javnosti još jednom jučer obratio Dinamov savjetnik Zdravko Mamić. Mamić nikako da preboli činjenicu da postoje oni koji se stvari ne ustručavaju nazvati pravim imenom, stoga je cijeli rafal optužbi uputio na račun udruge Naš Hajduk. Jedna od onih izjava koja će se sigurno naći u već bogatoj Mamićevoj zbirci bizarnih izjava glasi:


– Oni me podsjećaju na Cosa Nostru, oni su uzeli sebi za pravo da budu simbol Hrvata i Dalmacije. Cosa Nostra – naša stvar. Ti Mariću kad dođeš u Stobreč, mi ćemo te prebiti. Ti Mamiću ako dođeš u Split, mi ćemo te likvidirati. Kad dođeš u Bol, mi ćemo ti pokazati da ne možeš slobodno hodati. Ti Janice, ti nećeš slobodno hodati ako ne budeš služila našoj Cosa Nostri.

Naš Hajduk ekspresno je odgovorio Mamiću:

– Pozivamo pravnu državu i represivni aparat da na prijetnje upućene od strane optuženika za teški gospodarski kriminal i osobe sklone nasilju reagiraju jednako revno i na jednak način kao u nedavnim situacijama. Naš Hajduk predstavlja vrijednosti koje su dijametralno suprotne svemu onome što simbolizira navedena osoba i njegova klika i potpuno je jasno zašto se osjeća ugrožen idejama poput demokracije, transparentnosti, zakonitosti i časti. Zaštitu od izrečenih prijetnji, kleveta, uvreda, objeda i najnižih prozivki potražit ćemo na sudu.

Pozivamo naše članove da na ove prijetnje odgovore na najbolji način – pojačanim oprezom te još jačom aktivnosti na planu demokratizacije i vraćanja hrvatskog nogometa onima kojima i pripada – hrvatskom narodu.

Ovaj napad samo je još jedan dokaz da smo na pravom putu. Zaustavljanja nema.


Navijači su jučer masovno Mamiću fotografijama i parolama odgovorili putem društvenih mreža, a jutros zanimljiv prizor u kafiću na Poljudu. Odgovor splitskog puka Mamiću stigao je i u vidu majica s natpisima “Cosa nostra”. Slični prizori počeli su se masovno pojavljivati diljem grada pod Marjanom.

Splitski dišpet očito nije zanemariva stvar…Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0