NIZ PROMETNIH NESREĆA ZBOG SNIJEGA Diljem Dalmacije došlo je do niza sudara i izlijetanja s ceste

Policija ne propušta vozila bez zimske opreme na brzu cestu Solin-Klis

Snijeg je danas zahvatio Split i okolicu te stvorio mnogima nevolje u prometu. Kako smo već ranije objavili mnogi automobili su zbog nedostatka zimske opreme morali stajati sa strane ili čak i nasred ceste zbog nemogućnosti vožnje po cestama na koje je pao snijeg.


Svakako je bilo i onih hrabrijih koji su se odlučili na vožnju u neprilagođenim uvjetima, pa je dolazilo do brojnih prometnih nesreća. Tako smo po dojavama čitatelja doznali da je kod Primoštena jedno vozilo sletjelo s ceste, a izvučeno je iz jarka uz pomoć primoštenskih vatrogasaca.

Na trogirskom području je zabilježeno izlijetanje 3 automobila kod Kauflanda, dok su na zaobilaznici prema Segetu Donjem dva šlepera popriječila cestu. Rotor u Solinu je pod kontrolom policije koja ne propušta vozila bez zimske opreme na rotor, a na istom su zabilježeni sudari nekoliko automobila.

Također smo prema dojavi čitatelja doznali i za nekoliko manjih prometnih nesreća zbog neprilagođenosti za uvjete na cesti u Splitu. U svakom slučaju policija i HAK apeliraju na vozače da ne voze bez zimske opreme. Ceste u Splitu su u svakom slučaju održavane, a gradske službe su se pripremile za snijeg što je velika razlika i pohvalno u usporedbi s onim što su Splićani doživjeli 2012. godine.

VEZANE VIJESTI:

>Snijeg izazvao kolaps na cestama Splita i okolice


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0