U ponedjeljak oko 16 sati i 45 minuta dogodila se teža prometna nesreća na križanju Dubrovačke i Vukovarske ulice u Splitu. Ozlijeđene su čak četiri ženske osobe, a jednu čeka i operacija.

POVEZANI SADRŽAJ:

Prometna nesreća dobila je, nažalost, i jedan tužan nastavak i to prilično nevjerojatan.

Naime, prvo su udruga Splitske šapu prekjučer objavila da Marjanom luta pitom mačak koji je očito iz neutvrđenih razloga izgubio vlasnike ili je ostavljen. Dom mu je odlučila pružiti jedna Splićanka i to upravo ona koja je jučer doživjela prometnu nesreću.

“Trenutno sam u gubitku za riječi i trebam vašu pomoć. Napuštena mačka na Marjanu kojoj sam jučer pomogla kući doživjela je u prometnoj nesreći sa svojom novom vlasnicom dok su bili na putu veterinaru.

Vlasnica je u bolnici i čeka operaciju, upravo sam se čula s njom, a mačak koji je upravo nazvan Bean pobjegao je iz auta uplašen od nesreće. Mačak je bio vrlo vokalan i druželjubiv kada je na Marjanu, pa se nadam nakon što izađe iz šoka da će pratiti prolaznike, ponovno tražiti pomoć.

Učinit ću sve što je u mojoj moći da ponovno ujedinim ovo dvoje i svaka pomoć bi bila tako cijenjena. Bilo tko u okolici, molim vas, držite oči otvorene” – poručila je Splićanka putem društvenih mreža.

Fotografije mačka možete vidjeti u nastavku:Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime