Mladež HSP Split: “Sramite se izdajice! Domoljub nije samo držati ruku na srcu i pjevati himnu”

Najveći problem svih vlada RH do dana današnjeg je što se potiče trgovina, a ne proizvodnja, smatra Mladež HSP Split


Mladež HSP Split prozvala je Vladu RH i sve ministre što su ‘uspješno omogućili uvoz vrhunskog meda iz Kine’.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.


– Nakon proslave Božića, veselja zbog rođenja našeg Spasitelja i druženja s obiteljima, vraćamo se u žalosnu Hrvatsku stvarnost.

Ne mogu se oteti dojmu da sam uz naručeni čaj dobio med koji je pazite sad ovo, podrijetlom iz Kine i Hrvatske(vjerujem većim omjerom iz Kine, a moguće i da je u cijelosti iz Kine). Iskreno, med nisam ni otvorio već sam ga samo stavio sa strane, ali i dalje ne mogu vjerovati da je ovo istina. Ovim putem se kao mladež HSP-a želimo zahvaliti Vlada Republike Hrvatske i svim ministrima što su uspješno omogućili uvoz ”vrhunskog” meda iz Kine, dok se naši poljoprivrednici, pčelari, ribari itd. sustavno uništavaju te su prisiljeni na gašenje farmi, obrta, OPG-ova i odlazak u inozemstvo.

Zapitajmo se, konkretno u ovom slučaju, kakva je kvaliteta ovog meda koje dajemo i našoj djeci? Najveći problem svih vlada RH do dana današnjeg je što se potiče trgovina, a ne proizvodnja. Poticaji u pčelarstvu usmjereni su isključivo u tehnološkoj pomoći koja potiče manupulacije u državnim potporama i subvencijama, a ne potiče se sama proizvodnja. Potpora u pčelarstvu bi trebala biti isključivo na proizveden kilogram meda ili po košnici i nikako drugačije. Neracionalno trošenje proračunskih novaca i potpora isključivo trgovačkom sektoru u pčelarstvu gdje iste firme koje prodaju pčelarsku opremu uvoze med iz Kine,Indije,Ukrajine i ostalih zemalja. Primjera radi, med iz Argentine se uvozi za 1.5€/kg s uključenim transportom. Sramite se izdajice! Domoljub nije samo držati ruku na srcu i pjevati himnu, biti domoljub znači raditi sve u korist svog naroda, a ne protiv njega, međutim Vi gospodo iz sabora to ne znate!

Prodali ste naše snove Judini sinovi, suho zlato bacili u blato – poručila je Mladež HSP Split.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime