MLADA SOLINJANKA ODUŠEVILA Od showa “Zvijezde” do koncerta Tonyja Cetinskog

Poziv Tonija Cetinskog da otvori njegov koncert na tvrđavi Sv. Mihovila zatekao ju je i jedno je od njenih ostvarenja sna

Sara Andrić, šesnaestogodišnjakinja koju smo imali priliku vidjeti u showu Zvijezde podigla je najveću buru kada svojom besprijekornom interpretacijom Lare Fabian nije dobila maksimum bodova žirija, a u njenu obranu i raspravu o tome javno se uključio i Toni Cetinski.


Njena krhka pojava i glas koji mnoge podsjeća na veliku Celine Dion ipak nije mogao proći nezamijećeno bez obzira na to što nije pobijedila u spomenutom showu. Sara je dobila poziv da sa Četiri tenora otvori Solinsko kulturno ljeto, snimila je i hrvatsku verziju spomenute pjesme i polako,bez opterećenja traži svoje mjesto na glazbenom nebu. Ne razmišlja o instant uspjehu jer je svjesna da je u njenim godinama to nemoguće. Želi rasti, učiti i razvijati se kao do sada, a uspjeh će doći onda kada bude bilo vrijeme.

Svoj glazbeni put započela je sa 13 godina bruseći svoj talent u Udruzi Zlatni mikrofon kod Dubravke Pleško koja je ističe ne samo veliki profesionalac i mentor već prvenstveno prijatelj kojem se uvijek može obratiti, a i u njenoj udruzi puno je Sarinih prijatelja, poznatih dječjih i tinejdžerskih zvijezda i zvjezdica koji se međusobno podržavaju i druže.

Poziv Tonija Cetinskog da otvori njegov koncert na tvrđavi Sv. Mihovila zatekao ju je i jedno je od njenih ostvarenja sna. Tonija i njegovu suprugu opisuje kao izrazito pristupačne, drage ljude koji su njoj i njenom kolegi Eriku Vidoviću iz showa Zvijezde priredili divan doček, dali im na važnosti i potrudili se da se osjećaju kao prave, pravcate zvijezde.

Svjesna je da ovakvu priliku ne dobijaju ni puno stariji izvođači i zato je na tme neizmjerno zahvalna. Pogledajte kako je mlada Solinjanka uz klavirsku pratnju otvorila koncert o kojem će se dugo pričati u medijima:

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/sara.andric.39/videos/1186578778113657/” bottom=”30″]


Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0