Međunarodna policijska suradnja policije u odori: U Split stigli francuski policijski službenici

Francuski policijski službenici će od 24. srpnja do 20. kolovoza službu obavljati na području Grada Splita

U sklopu projekta “Sigurna turistička sezona – Međunarodna policijska suradnja policije u odori”, danas su u Policijsku upravi splitsko-dalmatinsku stigla dva francuska policijska službenika, Matias Kadic i Aurelien Roujon, u pratnji atašea za unutarnju sigurnost Stephanea Tijardovic, zamjenice atašea Christine Denhez i počasne konzulice Francuske u Splitu Charlotte Nicollet-Miloš. Primio ih je načelnik Policijske uprave Slobodan Marendić zajedno sa suradnicima, te im izrazio dobrodošlicu, ističući zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom s francuskim kolegama, koje su prethodnih godina obavljale službu na području ove Policijske uprave.


Francuski policijski službenici će od 24. srpnja do 20. kolovoza službu obavljati na području Grada Splita, gdje će prije svega pružati podršku hrvatskim policajcima u komunikaciji s francuskim turistima.

Projekt “Sigurna turistička sezona – Međunarodna policijska suradnja policije u odori” kontinuirano se provodi od 2009., a policijski službenici iz Francuske u istom sudjeluju već petu godinu.

Kako je već poznato, osim francuskih policijskih službenika, na području PU splitsko-dalmatinske od početka srpnja borave i policijski službenici iz još 6 zemalja – Bosne i Hercegovine, Češke, Poljske, Slovačke, Italije i Njemačke.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0