Medijska kultura mladih i studentsko novinarstvo

Udruga SplitMisli u suradnji s Klubom mladih Split organizira prvi SveKuž ove akademske godine na temu: “Medijska kultura mladih i studentsko novinarstvo”.


Postaje li objektivno novinarstvo nedostižan ideal, kako se čeliči novinarski zanat, kakva je kvaliteta lokalnog i nacionalnog novinarstva i postoji li potreba studija novinarstva pri splitskom Sveučilištu samo su neke od tema o kojima ćemo u utorak, 19. prosinca u 18 sati u Klubu mladih Split razgovarati s četvorkom koja se nije zaustavila na pukoj laičkoj opservaciji. Svoje viđenje s nama će podijeliti novinari splitskih tiskovnih, radijskih i televizijskih medija; Ana Krolo, Tihana Marović, Matej Sunara i Augustin Markota.

U proteklih je desetak godina došlo do promjene u samim medijima, a ponajviše u samoj interakciji ljudi i medija. Povećan je raspon medijskih sadržaja, komunikacija više nije nužno jednosmjerna, internetizacija je postigla gotovo instantnu reakciju publike na sadržaj. Dinamika i složenost komunikacijskih medija i društvenih promjena nikad nije bila vidljivija te, priznali to ili ne, mediji itekako mijenjaju naš društveni život.

Dođite, poslušajte, dajte svoje mišljenje!

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0