Marijana Puljak: “Nemamo preporuku za birače. Da smo bili zadovoljni politikom Keruma i HDZ-a, ne bi se ni bavili politikom”

Svojim biračima Puljak neće preporučiti nijednog od dvaju kandidata u drugom krugu

Marijana Puljak, predsjednica stranke Pametno, ne ulazi u drugi krug na izborima za gradonačelnika Splita, ali ipak može biti zadovoljna rezultatima koje su ostvarili u Gradskom vijeću Splita i Županijskoj skupštini. U Vijeću imaju sedam vijećnika, u Skupštini četiri.


– Poduplali smo broj vijećnika u Gradskom vijeću, ušli i u Županijsku skupštinu. Probijamo glas razuma, zadovoljni smo rezultatima. Žao nam je što nismo u drugom krugu, ali stranka zaista raste i širi utjecaj u Splitu i Županiji, to nam je zalog za budućnost – kaže Pulja za Index.

Svojim biračima Puljak neće preporučiti nijednog od dvaju kandidata u drugom krugu.

– Nismo izdali preporuku. Da smo bili zadovoljni politikom Keruma i HDZ-a, ne bi se ni bavili politikom. Izrasli smo iz općeg nezadovoljstva u gradu i državi, nudimo drugačiju politiku, na kandidatima je da sami osmisle kampanju za drugi krug – kaže Puljak.

– HDZ i HGS dosad su bili partneri u Županiji, a Kerumu nije problem koalirati ni s jednom ni s drugom opcijom. Mi ćemo u Gradskom vijeću nastupati kao i dosad, svaki redak proračuna ćemo analizirati na dobrobit svih stanovnika ovoga grada. Tko god pobijedi u Splitu, bit ćemo jaki kritičari i kontrolori izvršne vlasti – najavljuje predsjednica stranke Pametno.

Čestitala je Kerumu i Opari, ali i svim biračima koji su izašli na izbore, piše Index.


– Stranka Pametno zahvaljuje svim Splićanima i Splićankama koji su izašli na izbore i dali nam glas, hvala i svima što ćemo u Županijsku skupštinu unijeti glas razuma. Javnost malo zna što se događa u Skupštini. Nadamo se da će naša četiri zastupnika i to promijeniti – kazala je Puljak.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0