Kud plovi ovaj kauč: “Nisam mogla vjerovati kada sam vidjela ovo posred rijeke”

Netko se očito odlučio riješiti starog komada namještaja tako da ga jednostavno baci u rijeku

Ako niste znali, rijeka Žrnovnica je jedna rijeka u svijetu koja od izvora do ušća protječe unutar granica jednog grada, u ovom slučaju grada Splita. Rijeka je u svom južnom roku prirodna granica grada Splita i općine Podstrana.


O ljepoti ove krške rječice ne treba trošiti riječi, no čini se da nisu svi svjesni te ljepote. Tako je naša čitateljica jučer pješačila istočnom šetnicom rijeke kada je ugledala prizor koji je neugodno iznenadio. Naime, sredinom korita rijeke je “plovio” odbačeni kauč i kotrljao se prema ušću.

Nisam mogla vjerovati kada sam vidjela ovo posred rijeke” – napisala je uz fotografije naša čitateljica.

Netko se očito odlučio riješiti starog komada namještaja tako da ga jednostavno baci u rijeku. Besplatno je i uz malo “sreće” brzo otplovi od mjesta gdje je bačeno. Tako barem razmišlja počinitelj ovog nedjela kojemu se moždane stanice ispod lubanje zbog viška prostora vjerojatno kotrljaju na isti način kao odbačeni kauč u rijeci.

VEZANI ČLANAK:

Ako mislite da je ovo najgore što možete vidjeti u ili uz rijeku Žrnovnicu, varate se. Između TTTS-a i golf igrališta ilegalni deponiji niču kao gljive poslije kiše. Smeće, šut, kemikalije, sve se to gomila i slijeva u rijeku te dolazi do Stobrečka ili Strožanca koji gradi veliku obiteljsku plažu na ušću rijeke. Simpatično!Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0