Košarkaški kamp KK Trogir: 7 dana igre, zabave i učenja, a u posjet dolaze i hrvatski reprezentativci!

Mladi košarkaši osim treninga dobit će savjete nutricioniskinje i sportske psihologinje te još puno kvalitetnog, poučnog i zabavnog sadržaja

KK Trogir po prvi put organizira ljetni Košarkaški kamp za godište 2004. i mlađe uzraste. U tjedan dana trajanja kampa u Športskoj dvorani „Vinko Kanđija“ za mlade košarkaše organizirat će se jutarnji i popodnevni trening pod vodstvom iskusnih trenera, a bit će tu još puno kvalitetnog sadržaja. Među ostalim, korisna i edukativna predavanja održat će sportska psihologinja Doris Matošić i nutricionistkinja Doris Ćosić.


Organizatori su pripremili i mnogo iznenađenja! Svi sudionici otići će na jedan izlet, a da bi momcima kamp ostao u zaista posebnom sjećanju, posjetit će ih i s njima popričati bivši i sadašnji košarkaški repezentativci! Dolazak su već potvrdili braća Ante i Mario Delaš te Marin Marić, a još jedno veliko ime trebalo bi biti potvrđeno narednih dana.

Sudionike ovog košarkaškog kampa čekaju i nagrade iznenađenja, ali prvenstveno će to biti jedno dobro sportsko druženje i lijepo iskustvo koje je posebno korisno ljeti kada je obaveza manje.

– Bazirat ćemo se jutarnje individualne tehničko-taktičke treninge, popodne bismo naučeno primijenili na terenu kroz zabavne igre i natjecanja, a u međuvremenu ćemo se baviti edukacijom o prehrani i psihologiji. Važno je djecu naučiti segmente koji su bitni za uspjeh i van terena. Osmislili smo jedan dobar i koristan kamp i vjerujemo da će posebno dobro doći ljeti kada je obaveza i aktivnosti manje. Pozivam sve da se prijave i provedu s nama jedan super tjedan – istaknuo je trener Mario Jurić.

Inače, KK Trogir je posljednjih godina dao čak tri reprezentativca.


– Odlučili smo organizirati kamp jer imamo izvrsne rezultate u mlađim kategorijama. Godište 2005. i mlađi bili su odlični na državnim natjecanjima, katkad su ih lopta ili dvije dijelile od vrhunskih uspjeha. Nemamo široku bazu, ali kad imate 15 djece na treningu koja ostvare takav vrhunski rezultat na razini države, to pokazuje ogroman rad i trud ljudi u klubu. Trenutno imamo nekoliko aktualnih hrvatskih reprezentativca od kojih je Toni Bilić u Cedeviti, Antonio Šantić u KK Split, a Ante Beljan u Zadru – rekao je predsjednik kluba Ivica Mlačić.

Zadnji rok za prijavu na košarkaški kamp je 5.7.,  a sve informacijedostupne su na:091 7424 914 Mario Jurić i

095 513 10 33 Jere Mrduljaš

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime