Klapa Contra nastupa na Bolskoj litnjoj noći u srijedu 23. kolovoza

Koncert klape Contra dar je posebno mještanima i domaćim gostima organizatora manifestacije kulture i zabave Bolskog lita, Centra za kulturu Općine Bol

Bolska litnja noć svake srijede oživi bolsku rivu muzikom, domaćom spizom i velikom posjećenošću mještana i turista.


Proteklih tjedana na bolskim feštama nastupale su grupe koje su uz domaću glazbu svirale pretežno strane hitove i zabavljale bolske turiste dok je ove srijede, 23. kolovoza, program više namijenjen domaćoj publici koja će uživati u nastupu popularne splitske klape Contra.
Prije koncerta klape Contra nastupit će dječja folklorna skupina iz Bola, a na koncertu  će kao gosti zapjevati i mladi domaći pjevači – bolska klapa Čarčojak i harmonikaš Marin Karmelić.

Splitska klapa Contra poznata je po hitovima i modernim obradama dalmatinskih pjesama, a publika ih voli jer su starim skladbama dodali novi moderni duh.
Klapu Contra osnovali su bivši pjevači poznatih klapa Kampanel i Cambi, a nova je klapa u kratko vrijeme postala izuzetno popularna u Dalmaciji.

Riječ je o klapi koja je osvojila brojne nagrade na klapskim festivalima, a momke iz Contre obično najavljuju  kao “klapsku reprezentaciju” jer su svi već poznati i afirmirani klapski pjevači.

Koncert klape Contra dar je posebno mještanima i domaćim gostima organizatora manifestacije kulture i zabave Bolskog lita, Centra za kulturu Općine Bol.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0