U noći sa srijede na četvrtak u samom centru Splita odvijala se prava drama. Kako nam priča izvor koji se zatekao na mjestu događaja (podaci poznati redakciji), ispred noćnog kluba u Marmontovoj ulici na koji su se neki građani već ranije žalili zbog buke, oko 3 sata ujutro okupilo se 30-ak turista. Kako su bili poprilično glasni, nekoliko susjeda ih je izašlo opomenuti, ali sigurno nisu očekivali ono što je uslijedilo.

Fizički napad i prijetnje

Nekoliko stranih državljana zaletjelo se prema Splićanima te su ih počeli fizički napadati i prijetiti im. Po pozivu građana na mjesto događaja stigla su dva mlada policajca, ali nisu uspjeli smiriti situaciju, turisti su fizički nasrnuli i na njih.

Policajci su u pomoć pozvali Interventnu policiju koja je vrlo brzo uvela red, dvojicu turista privela, a kako nam kaže jedan od svjedoka događaja, ostali su se razbježali.

Interventna u klubu

Interventna policija tada je ušla u klub. Što se dalje događalo i je li bilo ozlijeđenih u ovom događaju upitali smo glasnogovornicu PU splitsko-dalmatinske, a odgovor ćemo objaviti po primitku.

 5 KOMENTARI

 1. Tražite li vrlo stvarne kredite po povoljnoj kamatnoj stopi od samo 2%, uz povoljne uvjete kredita?
  Trebate li zajam za podmirivanje duga ili plaćanje računa? Jeste li cijelo vrijeme bili odbijeni u svojim bankama i drugim financijskim institucijama samo zato što imate nizak kreditni rejting? Trebate li zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga, kao što su:
  * Krediti
  * Krediti na nekretnine
  * Poslovni zajmovi
  * Hipotekarni krediti
  * Zajmovi kod kuće
  * Krediti za konsolidaciju duga
  * Osobni zajmovi
  Zadovoljstvo kupaca naš je cilj kada se prijavite s nama i kontaktirate pouzdanu tvrtku koja se brine za vaše potrebe financiranja. Uvijek ćemo dati sve od sebe kako bismo utvrdili kada se možete u potpunosti isplatiti s obzirom na trenutnu financijsku situaciju, a zatim ćemo tražiti od roditelja da zajam vrati na odgovarajući način prema vašim potrebama. , Mi ćemo se brinuti za vas tijekom cijelog postupka. Pošaljite nam e-poštu na: MONIKAKOSCAK2@GMAIL.COM

 2. POTREBNA JE HITNA KREDITA?
  Posudba novca kod nas znači brzu isplatu. Poslujemo s ciljem zatvaranja posla na obostrano zadovoljstvo. U većini slučajeva novac ćete dobiti u istom danu ili čak u roku od 15 minuta od podnošenja zahtjeva. Računajući na nas možete spavati mirno i bez stresa.
       Sve naše usluge dizajnirane su tako da vam oduzmu što manje vremena. Svjesni činjenice da većina klijenata ima dnevne obveze i ispunjen dan, ne želimo vas gnjaviti s nepotrebnim stvarima. Kod nas možete tražiti novac bez jamaca, ovjerenih potvrda ili poslodavaca.
      Čak i ako ste u crvenom ili imate lošu kreditnu povijest, to ne znači da vam neće biti odobren novac. U samo nekoliko koraka putem interneta i računala, tableta ili pametnog telefona ispunite zahtjev za posudbu novca koji će odmah ići na obradu. Obratite nam se s povjerenjem Trebate li zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga, kao što su: * Krediti za nekretnine * Poslovni zajmovi
  * Hipotekarni zajmovi * kućni zajmovi * zajmovi za konsolidaciju duga
  * Osobni zajmovi. Kontaktirajte nas putem e-maila
  BOZANATOPALOVIC1@GMAIL.COM

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime