U noći sa subote na nedjelju u zadarskom noćnom klubu pretučena su dva američka gej vojnika. Dvojica mladića u Zadar su došli na odmor koji im se pretvorio u noćnu moru kada su ih napali nepoznati muškarci.

Jedan od njih opisao je na svom Instagram profilu što se dogodilo.

– Vidim da mnogi žele saznati što se točno dogodilo. Primam jako puno poruka, pokušat ću na sve njih odgovoriti.

Ukratko, jučer navečer su mene i mog prijatelja zaskočila desetorica Hrvata. Gotovo da je to bila borba za naše živote. U jednom trenutku me jedan muškarac držao, a trojica udarala. Tada mi se sve zacrnilo. Izgubio sam svijest.

Jedna djevojka koju smo tamo upoznali koja je nevjerojatna, voljet ću je do kraja života, ona je sada moj anđeo; ona i njena prijateljica su nas odvezle u bolnicu. U bolnici su nas odmah poslali na rendgen, nisu nam prije toga opipali puls ili slično, nije ih bilo briga – ustvrdio je Amerikanac.

Radi se o tamnoputim gej mladićima koji su se zabavljali u zadarskom noćnom klubu Opera, a koji su, prema navodima Zadarskog.hr, otvoreno pokazivali da su homoseksualci. Netom nakon što su plesali napala su ih desetorica mladića. Jedan je zadobio lakše tjelesne ozljede, a drugi je odbio liječničku pomoć.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime