HDZ Žrnovnica: Bradarić Šljujo prikuplja jeftine političke poene i tuđe zasluge pripisuje sebi!

"Vijećnik je inače poznat po tome da se stalno hvali kako je on nešto pokrenuo i riješio, te u javnosti želi stvoriti sliku kako se nešto ne bi riješilo bez njega"

Neosvijetljeni dio Ulice don Rafaela Radice na Privoru prošlog je tjedna dobio rasvjetne stupove.


Tako je Grad Split odgovorio na apel stanovnika čije je područje najgore stradalo u lanjskom požaru, a školska djeca su bila primorana više od kilometar dugu cestu kroz izgorenu šumu prolaziti u mraku jer rasvjete nije bilo.

POVEZANE VIJESTI

Čini se da je HDZ-u Žrnovnica zasmetala nedavna objava MOST-ovog splitskog gradskog vijećnika u kojoj je istaknuo da je do postavljanja rasvjetnih stupova došlo nakon njegovog alarmiranja javnosti i gradskih službi, a njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

Gradski vijećnik Bradarić-Šljujo pokušava skupiti jeftine političke poene i tuđe zasluge pripisivati sebi. Nikakve on zasluge nema za javnu rasvjetu na Privoru u Mjesnom odboru Žrnovnica. Ta rasvjeta je dogovorena između Mjesnog odbora Žrnovnica i nadležne gradske komunalne službe, te se ista upravo postavlja.

Bradarić-Šljujo se pohitao javno pohvaliti i prije nego je rasvjeta prosvijetlila, jer je njemu bilo važnije da se što prije javno pohvali, nego kad će rasvjeta prosvijetliti. Vijećnik je inače poznat po tome da se stalno hvali kako je on nešto pokrenuo i riješio, te u javnosti želi stvoriti sliku kako se nešto ne bi riješilo bez njega.Poručujemo poštovanom vijećniku Bradariću-Šljuji da su građani Žrnovnice izabrali vodstvo svoga Mjesnog odbora koje će se znati brinuti o njihovim potrebama, pa nam nikakvi tutori politikanti sa strane nisu potrebni! – ističu u žrnovačkom HDZ-u.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/hdz.zrnovnica/posts/1021046694764322″ bottom=”30″]Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime