HDZ Split održao je u četvrtak, 22. svibnja, sjednicu Gradskog odbora te povodom iste uputio priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

“Sinoć je održana proširena sjednica Gradskog odbora HDZ-a Split s predsjednicima temeljnih ogranaka, na kojoj smo jednoglasno podržali kandidate za formiranje liste za Hrvatski sabor i oformili Izborni stožer HDZ-a na razinu grada Splita na čelu s voditeljem Tomislavom Prljevićem i zamjenikom Domagojem Maroevićem.

Kao i u dosadašnjim izbornim ciklusima kandidate za listu HDZ-a za X. Izbornu jedinicu predlagali su članovi Gradskog odbora, uz puno uvažavanje svih prijedloga iz temeljnih ogranaka, te je ista proslijeđena Županijskom odboru sukladno propisanoj proceduri.
U ovom, kao i u svim unutarstranačkim izbornim postupcima Hrvatska demokratska zajednica njeguje demokratsku atmosferu i uvažava prijedloge i mišljenja dužnosnika i članova na svim razinama.

Upravo ovakvim izborom i listom kandidata na kojoj se nalazi veći broj naših stranačkih kolegica i kolega različitih pozadina htjeli smo pokazati širinu koju imamo i dati veći izbor vrhu stranke u kreiranju listi. Bit ćemo ponosni na sve kandidate koji završe na konačnom prijedlogu liste i uvjereni smo kako će svaki od predloženih kandidata opravdati dano povjerenje i dati veliku dodanu vrijednost cjelokupnoj listi i našoj stranci u izbornoj pobjedi u koju smo uvjereni.

Kao prijedlog HDZ-a Split za formiranje liste su predloženi slijedeći kandidati: Andro Krstulović OparaPetar Škorić, Jelena Hrgović Tomaš, Marija Čizmić, Ante Šošić, Ante Mihanović, Ante Bačić, Krešimir Čaljkušić, Mirjana Čagalj, Zrinka Mužinić Bikić i Vedrana Šimundža Nikolić.”, priopćeno je iz HDZ-a Split.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime