Gradonačelnik na sastanku s gradskim vijećnicima: “Poduzet ćemo sve pravne radnje da osiguramo nesmetano funkcioniranje grada”

Puljak je pozvala DORH da se uključi u slučaj

Gradonačelnik Andro Krstulović Opara jutros se u Banovini sastao s predsjednikom Gradskom vijeća Igorom Stanišićem i predstavnicima klubova vijećnika. Riječ je bila o presudi u slučaju zemljišta na TTTS-u prema kojoj Grad treba isplatiti odštetu od 150 milijuna kuna.


Uoči sastanka Ante Zoričić iz Popravi grad kazao je da se ovaj potez ne razlikuje od naricanja, običaja iz Dalmatinske zagore.

– Niti su oni mogli oživjeti pokojnika niti ćemo mi svojom nazočnošću utjecati na ishod presude. Razgovor treba voditi s onima koji mogu utjecati na ovaj predmet, doktorom Kneževićem i odvjetnicima – kazao je.

Predstavnica stranke Pametno Marijana Puljak dodala je da se u slučaj treba uključiti DORH.

– Složili smo se nakon jedne kvalitetne rasprave da imamo pravne lijekove. Zakon dopušta pravne radnje za ostvarivanje prava na funkcioniranje grada – kazao je gradonačelnik Opara. Dodao je i da će ići u pregovore s drugom stranom.

Na pitanje hoće li biti utvrđivanja odgovornosti u ovom slučaju, Opara je kazao da za svaku radnju u Splitu postoji odgovornost.


– Pustimo da ovaj slučaj završimo na pravni način, a onda možemo razgovarati i o odgovornosti. Ukoliko se bude pokazalo da je potrebno utvrđivati odgovornost, to će biti poduzeto – kazao je.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime