Goran Karan u novoj ljetnoj pjesmi “Glas sa juga” zapjevao splitskoj “Merlinki”

Glazbu i tekst potpisuje sam Goran Karan, a aranžman Nikša Bratoš.

U spotu za pjesmu ”Glas sa juga” Goran Karan je ugostio Martinu Mijić, Splićanku poznatu po svojoj zaljubljenosti u modu sredine 20. stoljeća.


Simpatična plavuša u svojim ormarima krije više od 450 haljina, a snimanje koje je potrajalo nekoliko dana, na lokacijama Splita i Šibenika proteklo je u vrlo ugodnoj atmosferi.

– Snimanje video spota za pjesmu ”Glas sa juga” je bila čista zabava. Budući da je redatelj spota Željko Petreš, s kojim surađujem od 1998. godine i pjesme ”Kazna mi je što te ljubim” pa sve do ”Štorije” iz mjuzikla Naša bila štorija, rad na spotu je bio opušten, a atmosfera prijateljska. Ono što je novo je sjajna Martina Mijić koja je tumači glavnog ženskog lika. Martinin sjajni styling je pjesmi donio vedrinu i razigranost u toj mjeri da sam čak i ja zaplesao – ispričao je Goran, te dodao: Zahvaljujem se cijelom društvu – Martini i Dariji, Željku i njegovo teamu, a posebno Mirelli Meić u ulozi koproducentice spota. Premijeru spota čekamo s velikim guštom– zaključio je.

Glazbu i tekst potpisuje sam Goran Karan, a aranžman Nikša Bratoš.

Za Gorana je ova godina bila izuzetno zahtjevna jer je nakon višegodišnjeg rada koncertna promocija mjuzikla “Naša bila štorija” zaživjela na splitskim Gripama i u zagrebačkoj Ciboni, a po izlasku istoimeni album nije silazio s top liste najprodavanijih. Dodatno su ga razveselile i vijesti da je pjesma iz mjuzikla koju pjeva sa Severinom “Sta je svit” publici ušao u srca i izborio svoje mjesto u borbi za nagradu “Cesarica”, a zadnji singl “Dobro ti jutro ljubavi” šest mjeseci nije silazio sa ljestvice s Nacinalne top liste


 Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0