FREESTYLE ON THE BLOCK Večeras hip-hop battle u Domu mladih, a sutra radionice i plesna natjecanja

Cilj festivala je da se probudi i popularizira kultura po kojoj je Split nekada bio i još uvijek je poznat!

Peto po redu izdanje festivala “Freestyle on the block” otvoreno je jučer izložbom ”Kroz godine”, a bogati program traje sve do nedjelje 19. ožujka! Riječ je o trodnevnom događanju u organizaciji Udruge Mladih “Underground Society” koje se održava u prostoru Doma mladih.


U petak, 16. ožujka, možete se pridružiti hip-hop battleovima koji će se održavati u “Indoor Skate Parku“. Nakon battleova slijedi after party u ”Negro bar-u” u Spinutu.

Subota 17. ožujka, rezervirana je za hip-hop radionice koje će se održati u jutarnjim satima, a popodne se možete pridružiti skateboard natjecanju. Nakon natjecanja, imat ćete priliku vidjeti najmlađe breakdancere ili bboyeva, a kasnije možete uživati u natjecanju starijih i iskusnijih plesača.

Cijeli festival će se začiniti koncertom u Klubu kocka, na kojem će u subotu 18. ožujka nastupati poznati dvojac iz sastava “Bad Copy” – Ajs Nigrutin i Timbe.

Cilj festivala je sačinjavati i podržati sve segmente urbane kulture; hiphop, bboying, skateboarding i graffite! Sudjelovat će brojne domaće i inozemne ekipe, s ciljem da se probudi i popularizira kultura po kojoj je Split nekada bio i još uvijek je poznat. Više informacija o festivalu možete pronaći OVDJE.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0