Ni četiri dana od derbija srpskog nogometa, okršaja Partizana i Zvezde, ne prestaje se pisati o velikim neredima na južnoj tribini, a u kojima su šestorica Splićana imala neke od glavnih uloga, piše tportal.

Puno je špekulacija oko nereda koji su se odigravali na južnoj tribini Partizanova stadiona prošle srijede, a u kojem su sudjelovala i šestorica Hrvata. Doduše, nisu oni jedini, no nekako se njih najviše gura u prvi plan, s obzirom na to da ovi Splićani čak nemaju ni veze s navijačkim ‘svijetom’, već da su u Beograd stigli po nečijoj narudžbi.

Pa se tako spominje kako su došli zbog naplate dugovanja od prodaje dvojice Partizanovih igrača u Italiju. Prema drugom izvoru, došli su kako bi pomogli jednoj od frakcija navijača Partizana da preuzmu prevlast na tribini, dok treći izvori navode kako su došli po zadatku narko-mafije.

Tako srpski Blic iznosi svoju tezu, a prema njoj ovu splitsku šestorku, koja se u slobodno vrijeme bavi borilačkim sportovima, angažirao je ‘žestoki momak iz beogradskog podzemlja povezan sa škaljarskim kriminalnim klanom, koji je platio Hrvate da započnu tučnjavu na ‘večitom derbiju’. S time da je taj ‘boss’ bio na tribinama Partizanova stadiona do trenutka kada je postalo očigledno da će njegovi ‘zaštitari’ biti pretučeni, piše tportal.

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0