EVAKUIRANA CIJELA ZGRADA Požar zahvatio zgradu na Trsteniku, najmanje jedna osoba ozlijeđena

Naš fotoreporter javlja da je u zgradi ostalo još nekoliko ljudi, a vatrogasci pokušavaju gasiti požar i s krova


Jutros je izbio požar u stanu na Trsteniku na adresi Papandopulova 9.


Iz Javne vatrogasne postrojbe doznajemo da se sa slobodnih dana “diže” i dodatan broj vatrogasaca, budući da je gotovo cijela postrojba na intervenciji gašenja požara na Trsteniku. Osim vatrogasaca splitske Javne vatrogasne postrojbe, na mjesto događaja stigli su pripadnici svih splitskih vatrogasnih društava.

Veliki problem vatrogascima predstavljali su nepropisno parkirani automobili. Zbog toga je prilaz vatrogasnim vozilima bitno otežan. Jesu li vlasnici sami u međuvremenu uklonili vozila ili ih je uklonila pauk služba, nije poznato. Velik problem vatrogascima je jako jugo.

Više informacija o požaru doznali smo u Vatrogasnom operativno centru.

– Pratimo stanje požara iz minute u minutu. Planulo je na 6. etaži zgrade na Trsteniku. Taj je stan u potpunosti bio u plamenu. Vatra se preko balkona i vanjskih roleta prebacila na 7. i 8. kat. Vatra je zahvatila balkone spomenutih stanova, no prema sadašnjim nepotpunim informacijama, u samim stanovima na 7. i 8. katu nije bilo vatre.

Na terenu je 40 vatrogasaca s 14 vozila. Od toga je JVP prisutan s 8 vozila, DVD Split i DVD Vranjic s 3 vozila, a DVD Žrnovnica s jednim vozilom.Iza 10 sati dim se smanjio u odnosu na onaj koji se mogao vidjeti pola sata prije.

Iz splitske bolnice doznajemo da je ozlijeđena najmanje jedna osoba, no ne radi se o opeklinama nego ozljedama zadobivenim od stakla.

Naš fotoreporter javlja da je u zgradi ostalo još nekoliko ljudi, a vatrogasci pokušavaju gasiti požar i s krova.

Uskoro opširnije…

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime