DVOSTRUKO BACANJE Masturbirao na plaži, pa bacio policajca u more

Na svu sreću, na mjestu događaja se našao i drugi policajac

Policajac ga je upozorio da prestane masturbirati na plaži, a on je na to fizički napao policajca i bacio ga u more. Inkriminacija je to pod kojom je u riječki zatvor smješten 30-godišnji R. K. iz Svetog Ivana Zeline, osumnjičen za kazneno djelo napada na službenu osobu, piše Novi List.


 Muškarca rodom iz Zagreba, tereti se da je eksces izazvao u četvrtak oko 15 sati, u vrijeme dok se kupao na jednoj opatijskoj plaži, nešto teže pristupačnoj. Sumnjiči se da je zatečen kako onanira, zbog čega mu je pristupio i jedan policajac koji je tada bio izvan službe.
On mu se predstavio kao policijski službenik, legitimirao se službenom iskaznicom i značkom te ga upozorio da prestane s neprimjerenom aktivnošću na plaži. U trenucima što su uslijedili muškarac je, po službenoj verziji događaja, uhvatio policajca za kragnu majice, što se tada poderala, te ga odgurnuo i bacio u more, piše Novi List.
Policijskom službeniku je pritom i oštećen mobitel. To događanje zamijetio je još jedan policajac izvan službe te je prišao izgredniku, legitimirao mu se i zapovijedio da prestane s nasilnim ispadima. U međuvremenu je o slučaju službeno obaviještena policija pa je izgrednik priveden.

Na ispitivanju je poricao da je učinio ono za što se tereti, tvrdio je i da nije fizički napao policajca. Nakon toga je predveden sucu istrage Županijskog suda u Rijeci Dušku Tišmi koji mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. Određena je i visina jamstva od šest tisuća kuna, piše Novi List.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0