DOK NE OPALE PO DŽEPU, NEMA REDA U kafiću u Podstrani jutros se ispijala kava

Neslužbeno, popisat će se i svi gosti koji se nađu tamo gdje ne bi smjeli biti, a prema odlukama Nacionalnog stožera za zaštitu

Unatoč tome što je Nacionalni stožer civilne zaštite donio niz mjera koje su na snagu stupile s današnjim danom, među kojima je i ona da se obustavi rad svih uslužnih djelatnosti koje nisu prijeko potrebne za funkcioniranje društvene zajednice što se odnosi i na kafiće, ipak ima onih koji su se oglušili na to.


Rano jutros policija je napravila izvide po dojavi te je u 6:35 sati u kafiću u Podstrani zatekla nekolicinu gostiju kako ispijaju prvu jutarnju kavu.

– Policija je izašla na teren, po dojavi. Zatečeno je nekoliko gostiju, napravljena je bilješka i upozoreno da se kafić odmah zatvori. Ovo sada ide na nadležni državni Inspektorat i oni postupaju dalje u skladu sa svojim ovlastima – kazali su nam iz splitske policije.

Gosti ovoga kafića zasigurno će zapamiti jutrošnju kavu jer kako neslužbeno doznajemo, osim vlasnika koji će biti kažnjen s 8.000 kuna i gosti će dobiti ‘uplatnicu’ za svoju kavu.

Policija je nešto kasnije, u 7:15 dobila dojavu da radi i kafić u Strožancu, ali na terenu su zatekli vlasnika koji je udaljavao goste i objašnjavao im da se ne zaustavljaju jer kafić ne radi.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime