DOBRE VIJESTI IZ SPLITA Djelatnici i učenici OŠ Marjan negativni na COVID-19

Neslužbeno se doznaje da su negativni nalazi i svih djelatnika i korisnika Centra za autizam koji su bili u kontaktu s jednim zaraženim djelatnikom

Željka Karin

Djelatnici i učenici splitske Osnovne škole Marjan u kojoj je jedan učenik zaražen koronavirusom negativni su na virus, potvrdila je u subotu ravnateljica županijskog NZJZ-a Željka Karin, a neslužbeno se doznaje da su negativni i nalazi djelatnika i korisnika Centra za autizam.


– Šest djelatnika škole i nešto više od 20 učenika negativno je na COVID-19. Za 14 dana ćemo ponoviti testiranje i vjerujemo da će i ti nalazi biti negativni. To smo od prvog dana pretpostavljali i za ove nalaze, no s koronom se nikada ne zna. Samo jučer smo napravili 140 testova – kazala je Karin za Hinu.

Desetogodišnji dječak se najvjerojatnije zarazio od svog djeda koji je bio van Hrvatske, a u njegovoj obitelji još je zaraženo mlađe dijete i njihov otac.

Neslužbeno se doznaje da su negativni nalazi i svih djelatnika i korisnika Centra za autizam koji su bili u kontaktu s jednim zaraženim djelatnikom.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime