Detalji tragedije na Papuku: Smrznuli se 26–godišnjak i 38–godišnjak

Policija je objavila dodatne detalje u kojima otkriva kako se radi o muškarcima s područja Požeško-slavonske županije


Dva smrznuta tijela mlađih muških osoba pronađena su jučer u šumskom predjelu između naselja Slatinski Drenovac i Velika, izvijestila je Policijska uprava virovitičko-podravska.


Tijelo jedne osobe pronašli su oko 9:45 djelatnici tvrtke koja se bavi čišćenjem snijega ralicom, dok je drugo tijelo pronašao 41-godišnjak oko 15 sati na drugoj lokaciji, pri dolasku do šumskih radnih strojeva.

Oba tijela su, po nalogu Županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru, prevezena na Odjel patologije u virovitičku Opću bolnicu radi obdukcije i utvrđivanja identiteta.

Objavljeni detalji

Iako su se isprva pojavile informacije da se možda radi o migrantima, policija je objavila dodatne detalje u kojima otkriva kako se radi o muškarcima s područja Požeško-slavonske županije.

“Danas 26. siječnja u 12 sati u OB-u Virovitica, od strane obitelji provedeno je prepoznavanje dvoje smrznutih tijela muških osoba, gdje je pritom utvrđeno kako se radi o 26–godišnjaku i 38–godišnjaku s područja Županije požeško-slavonske”, objavili su.

034portal kaže da se radi o dvije osobe koje žive u okolici Velike.Prema informacijama portala pozega.eu, preminuli su na Papuku, iz još nepoznatih razloga, proveli nekoliko dana.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
23
Grrr
1
Molim?
4Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime