U okviru adventskih događanja u Đardinu smo postavili izložbu fotografija I mi to možemo.

Izložba je nastala suradnjom Centra za odgoj i obrazovanje „Juraj Bonači“, Turističke zajednice grada Splita i naših sugrađana koji su poslali svoje fotografije na natječaj I mi to možemo.

Cilj natječaja bio je pokazati kako smo svi različiti u svojim sposobnostima, mogućnostima, interesima i znanjima. Međutim, bez obzira na intelektualne sposobnosti, isti smo po pitanju zajedničkih ljudskih potreba za ljubavlju, pripadanjem, učenjem, stvaranjem, življenjem… Autori izložbe zabilježili su te trenutke kako bi ih predstavili javno.

Žiri u sastavu Matko Biljak, nagrađivani fotoreporter i urednik fotografije u Slobodnoj Dalmaciji, Jagoda Mihanović, nagrađivana fotografkinja i umjetnica i  Maja Prgomet, nagrađivana fotografkinja i fotoreporterka te predsjednica Fotokluba Split odabrali su radove za izložbu.

Pozivamo sve naše sugrađane da dođu danas, 21. prosinca, u vremenu od 10 do 13 sati u Đardin pogledati izložbu te se podružiti s našim korisnicima uz stare sportske igre (franje, potezanje konopa, vožnja kareta…).Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime