ČEMU SLUŽI RAMPA? Unatoč zabrani, Bene “preplavljene” automobilima!

Unatoč zabrani, Splićani na Bene redovito pristižu s automobilima

Unatoč zakonima, prometnim propisima i regulativama, u gradu Splitu često ćete naići na nepoštivanje istih.


Ljudski nemar, lijenost i nepodvrgavanje sankcijama, često Splićane dovede u napast da rade baš ono što im se hoće, a po svemu sudeći i može.

Naime, na Facebook stranici “Društvo Marjan”, postavljen je videozapis od prošlog vikenda kada su brojni Splićani odlučili potražiti malo odmora na Benama u Park šumi Marjan. Ne bi to bilo ništa čudno da naši sugrađani nisu na Bene pristigli automobilima kojima je prilaz Benama zabranjen, osim ako nemaju dozvolu.

Prolaz kroz rampu je dopušten onima koji su dobili dozvolu, bilo da je riječ o tamošnjim zaposlenicima, vatrogascima ili drugim gradskim službama, no je li moguće da je dozvolu dobilo baš ovoliko automobila?

Unatoč postavljenoj rampi s južne strane, a i stražaru,  Splićani se izgleda, uspijevaju parkirati na mjestu na kojem im to nije dopušteno.

Mnogi naši sugrađani upitali su se u komentarima ispod videozapisa čemu uopće služi postavljena rampa, stražar, pa i prometna policija u Splitu.


[fb_pe url=”https://www.facebook.com/drustvo.marjan/videos/vb.887302771328293/1512013422190555/?type=2&theater” bottom=”30″]

 Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0